Εκδήλωση της Ε.Α.Θ. στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κοινού , πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1η Απριλίου 2008, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Θεσσαλονίκης, η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης –ΕΑΘ με θέμα την ιστορική εξέλιξη των καταδύσεων. Ομιλητής ήταν ο καθηγητής Φ.Α. και εκπαιδευτής αυτοδυτών 2*CMAS/UDI Κώστας Ανδρεάδης.
Πριν την έναρξη της ομιλίας, το μέλος του ΔΣ της ΕΑΘ κος Stefano Pisotti παρουσίασε το βιβλίο «Οδηγός Υποβρύχιας Ξενάγησης» συγγραφέας του οποίου είναι ο ομιλητής της εκδήλωσης κος Κώστας Ανδρεάδης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : ο ιατρός κος Μεσημέρης Θεόδωρος ,πρώτος Πρόεδρος της ΕΑΘ το 1982 και σήμερα Διευθυντής της Μονάδος Υπερβαρικής Ιατρικής του νοσοκομείου Άγιος Παύλος, επίσης ο υποδιευθυντής της ίδιας μονάδος, κος Μελέκος Θεοδόσιος, o καταδυτικός ιατρός ΩΡΛ κος Σχοινάς Αθανάσιος ο Θωρακοχειρουργός κος Ιωάννης Παπαχρήστος καθώς και τα παλαιά μέλη της ΕΑΘ Κώστας Μαυροχωρίδης και Θανάσης Γλαρούδης του καταδυτικού κέντρου SeaWorld , Δημήτρης Τσίκλης και Δημήτρης Κυνηγόπουλος του καταδυτικού κέντρου Triton, μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Θεσσαλονίκης –ΕΟΔ. Χαιρετισμό στην εκδήλωση έστειλε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Βουλευτής Θεσσαλονίκης κος Σταύρος Καλαφάτης.
Κλείνοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΕΑΘ κος Μίλτος Σεφερλής ευχαρίστησε τον κο Κώστα Ανδρεάδη για την ολοκληρωμένη και άψογη παρουσίαση της ιστορίας των καταδύσεων και δεσμεύθηκε εκ μέρους του ΔΣ για διοργάνωση και άλλων εκδηλώσεων .
Η Ένωση Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά την Εφορευτική Επιτροπή του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου για την παραχώρηση της αίθουσας.