Καλως ήλθατε στο Forum της ΕΑΘ. Μπορείτε να μεταφερθείτε και στο [a href="http://www.thessalonikidiveclub.gr"]site[/a]
'Eνωση Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης - Forum
15-Αύγουστος-2022, 01:18:54 πμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
 
  Αρχική   Forum   ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ε.Α.Θ. Βοήθεια Ημερολόγιο Gallery Σύνδεση Εγγραφή Chat  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ "ΑΓΩΝΕΣ" ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟΥ  (Αναγνώστηκε 9729 φορές)
ΕΑΘ - Ενωση Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης
ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΟΔΥΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Moderator
Hero Χρήστης
*****

Karma: 35
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 570WWW
« στις: 12-Αύγουστος-2008, 12:28:56 μμ »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


«ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟΥ»

Η χρήση του καμακιού στο ψάρεμα αποτελεί αρχαία τεχνική και οι πρώτοι ακόμα πολιτισμοί το χρησιμοποιούσαν συνεχώς.

Σήμερα η εξελιγμένη μορφή είναι το ψαροτούφεκο το οποίο κατασκευάζεται πλέον με σύγχρονα υλικά και αποτελεί ισχυρό όπλο στα χέρια των ψαράδων.

Ψάρεμα με ψαροτούφεκο επιτρέπεται μόνο με ελεύθερη κατάδυση καθώς η χρήση αυτόνομης αναπνευστικής συσκευής καταργεί την έννοια του αθλητισμού και καθιστά το θήραμα απλώς θύμα μπροστά στον δύτη.

Οι επιπτώσεις της χρήσης του ψαροτούφεκου στους πληθυσμούς και τα είδη των αλιευμάτων έγιναν εμφανείς εδώ και λίγες δεκαετίες καθώς τα «δημοφιλή» είδη ψαριών δεν είχαν προσαρμοστεί στον κίνδυνο του «θηρευτή-δύτη» και επομένως δεν προφυλάσσονταν.

Πάντως, ο τρόπος αυτός αλιείας έχει θεωρητικώς υψηλό βαθμό επιλογής όσον αφορά το θήραμα και έτσι μικρή «άχρηστη» ψαριά. Επομένως με σωστή εκπαίδευση των ψαράδων και επαρκείς κανονισμούς το ψαροτούφεκο ίσως αποτελεί την ηπιότερη μορφή αλιείας.

Όμως καθώς οι συνήθειες των ανθρώπων αλλάζουν και παράλληλα μεταβάλλονται οι ενασχολήσεις του ελεύθερου χρόνου και ανέρχεται το βιοτικό επίπεδο ολοένα και πληθαίνουν αυτοί που χρησιμοποιούν ψαροτούφεκο. Απόδειξη αποτελεί το επικείμενο πρωτάθλημα στο Πόρτο Κουφό Σιθωνίας Χαλκιδικής στις 30-31 Αυγούστου 2008 στο οποίο η συμμετοχή αναμένεται αθρόα.

Οι σύλλογοι και φορείς που υπογράφουμε το παρακάτω κείμενο εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για τις επιπτώσεις στον πληθυσμό των ψαριών στην περιοχή και κυρίως των «μεγάλων» αφού αυτά θα αποτελέσουν τον βασικό στόχο.

Για τους ερασιτέχνες αυτοδύτες αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση μεγαλύτερης διάρκειας - από ένα απλό έπαθλο ή ένα γεύμα - αφού η θέα ή οι φωτογραφίες ενός κοπαδιού σαργών ή ενός ροφού σε μια τρύπα συζητιούνται για πολύ περισσότερο.

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ «ΑΓΩΝΕΣ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟΥ»


Από ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Μουδανιών (Ν.Ο.Μ) πληροφορηθήκαμε για τη διεξαγωγή «Πανελλήνιου Αγώνα» υποβρύχιας αλιείας (ψαροτούφεκου) με σκάφη στην ευρύτερη περιοχή του Πόρτο Κουφό Σιθωνίας Χαλκιδικής την 29η-31η Αυγούστου 2008, με την έγκριση της ΕΟΥΔΑΤΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας).
Οι σύλλογοι και φορείς που υπογράφουμε το παρακάτω κείμενο δηλώνουμε ότι:

-σε μία χρονική περίοδο όπου έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για τη δημιουργία θαλάσσιων καταδυτικών πάρκων αλλά και περιοχών ασφαλούς κατάδυσης που κύριο σκοπό έχουν εκτός από την ψυχαγωγία, την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος,
-σε μία περίοδο όπου όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (Σύλλογοι Αλιέων, περιβαλλοντολόγοι, οργανώσεις προστασίας περιβάλλοντος, ΜΜΕ κλπ) αναφέρονται στη δραματική μείωση των ιχθυο-αποθεμάτων στο Αιγαίο,
-σε μια περίοδο όπου μεγάλες Ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες Υποβρύχιας Δραστηριότητας ανέστειλαν από τις δραστηριότητες τους το αγωνιστικό ψαροτούφεκο,
-σε μια περίοδο όπου και ο απλός υποβρύχιος ψαροκυνηγός διαπιστώνει καθημερινά τη δραματική μείωση των πληθυσμών των ψαριών
αναρωτιόμαστε τι σκοπούς εξυπηρετεί ένας τέτοιος «αγώνας», οι επιπτώσεις του οποίου θα είναι δραματικές και θα θέσει σε κίνδυνο τα σπάνια μεγάλα ψάρια της περιοχής. αφού αυτά θα αποτελέσουν και τον βασικό στόχο των «αθλητών».

Δεν είμαστε αντίθετοι με το «ψαροτούφεκο» και τον υποβρύχιο ψαροκυνηγό-ψαροτουφεκά , ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ «ΑΓΩΝΕΣ».
Θεωρούμε ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα υπό τις παρούσες συνθήκες (επιτρέπονται πλέον GPS και βυθόμετρο) μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα έχει στους ελάχιστους εναπομείναντες ιχθυο-πληθυσμούς της περιοχής.

Καλούμε την ΕΟΥΔΑΤΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας),
να αναθεωρήσει τις θέσεις της σχετικά με τους «αγώνες».
Μας εξέπληξε ευχάριστα η πρόσφατη δημοσιοποίηση των θέσεων της Ομοσπονδίας για τα Θαλάσσια Καταδυτικά Πάρκα αλλά αποτελεί αντίφαση ενώ υιοθετεί θέσεις για την προστασία του υποθαλάσσιου πλούτου της χώρας μας, την ίδια στιγμή να υποστηρίζει τέτοιους «αγώνες».

1)ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΟΔΥΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-«ΕΑΘ»
www.thessalonikidiveclub.gr
info@thessalonikidiveclub.gr
τηλ: 6973174369
Ταχ. δ/νση:
Ε.Α.Θ.
Βας.Κωνσταντίνου 30
Νεάπολη Θεσσαλονίκη
ΤΚ 56728

2)ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΥΤΟΔΥΤΩΝ «ΤΗΘΥΣ»
www.scubadive.gr
tethys@scubadive.gr
Ταχ. δ/νση:
Σ.Ε.Α. ΤΗΘΥΣ
(c/o Χρήστο Ευθυμίου)
Παρνασσού 24, GR-17456, Άλιμος

3)ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ
RECREATIONAL SCUBA DIVING CLUB
http://www.recreationaldiveclub.blogspot.com/
k_andreadis@yahoo.com
kostasandreadis@gmail.com
Τηλ:: (+30) 6977286436 - Fax: (+30) 2331061333
Καταγράφηκε

ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΟΔΥΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-Ε.Α.Θ.

ppetross21
Μέλος ΔΣ ΕΑΘ - TDC Board Member
Hero Χρήστης
***

Karma: 21
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 2.941« Απάντηση #1 στις: 13-Αύγουστος-2008, 12:36:01 μμ »

λάβαμε στο e-mail (info@thessalonikidiveclub.gr) του συλλόγου:
-------------------------------------------------------------------------------

Αγαπητοί φίλοι,
Η παρούσα μας βρίσκει όλους απόλυτα σύμφωνους. Αγώνες όπου τα έπαθλα είναι ζωές ότι και αν είναι αυτές είναι βαρβαρότητα και έλλειψη πολιτισμού. Κάποτε τα έπαθλα ήταν άνθρωποι, μετά ελέφαντες και ρινόκεροι, μετά τα πουλιά και τα ψάρια μέχρι που δεν θα μείνει τίποτα και θα τρώμε ξανά ο ένας τον άλλο.

Παράλληλα θέλω να θέσω και πάλι θέμα ψαροντούφεκου όπως υπάρχει σήμερα.

Σέβομαι απόλυτα τους ψαροντουφεκάδες με συνείδηση που παίρνουν ένα ψάρι σεβαστού μεγέθους κάνουν το χόμπυ τους και πάνε σπίτι τους. Όμως αυτοί οι καλοί είναι η απολυτη μειοψηφία. Οι περισσότεροι είναι ψαράδες του γλυκού νερού που με την ανεξέλεγτη πώληση των όπλων (ψαροντούφεκα) σαρώνουν τις παραλίες και σκοτώνουν χταποδάκια μεγέθους παλάμης, σαργάκια 10 εκατοτών κλπ,κλπ. Εδώ εμείς καθημερινά τσακονόμαστε με αυτούς τους φονιάδες και άκρη δεν βρίσκουμε. Σε αυτό το χάλι πρέπει να μπεί μία τάξη. Να θεωρηθεί το ψαροντούφεκο όπλο και να μπορεί να αγοραστεί υπο προυποθέσεις. Να χορηγείται ειδική άδεια ερασιτεχνικής αλιείας με ψαροντούφεκο πού να κάνει κάποια χρήματα (πχ 350 Ευρώ τον χρ.ονο) και όποιος πωλεί και διακινεί ψάρια αλιευθέντα με ψαροντούφεκο να τρώει τρελά πρόστιμα. Παράλληλα ξεκαθάρισμα και στους εμπόρους πού άλοτε το παίζουν οικολόγοι και πάντα στυγνοί έμποροι. Δεν μπορει να διαφημίζουν αυτόνομοη κατάδυση και οικολογία και να μπαίνου χορηγοί σε αγώνες ψαρικής γενοκτονίας……

Κύριοι μπράβο σας…..είμαι μαζύ σας και θεωρώ ότι πρέπει να ανοίξομε κάποτε το θέμα…

Γ Γεωργαντάς (www.scubakreta.gr)


« Τελευταία τροποποίηση: 13-Αύγουστος-2008, 12:43:29 μμ από Petros Ornithopoulos » Καταγράφηκε

Petros Ornithopoulos
my photos

ppetross21
Μέλος ΔΣ ΕΑΘ - TDC Board Member
Hero Χρήστης
***

Karma: 21
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 2.941« Απάντηση #2 στις: 05-Σεπτέμβριος-2008, 08:05:51 πμ »

Λόγω τεχνικού προβλήματος λειτουργίας στο φόρουμ του συλλόγου η συζήτηση και οι απόψεις μας δημοσιοποιήθηκαν στο φόρουμ του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αυτοδυτών (Σ.Ε.Α.) - ΤΗΘΥΣ.
http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=2916

Καταγράφηκε

Petros Ornithopoulos
my photos

vchou
Administrator
Hero Χρήστης
*****

Karma: 30
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 505WWW
« Απάντηση #3 στις: 09-Δεκέμβριος-2008, 08:36:59 πμ »

απο τον έφορο υβ δραστηριότητας της ΕΟΥΔΑΤΚ κο Δήμο Μπουφίδη ,λάβαμε μέσω e-mail το παρακάτω κείμενο-απάντηση στην διασυλλογική διαμαρτυρία.:
οι υπογραμμίσεις-bold είναι στο αρχικό κείμενο της ΕΟΥΔΑΤΚ
.
----------------------------------------------------------------------------------
 
Παράθεση
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ.


Η Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. πάντα επιδεικνύει ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τόσο την οικολογία του θαλάσσιου περιβάλλοντος όσο και την ανάπτυξη της αυτόνομης κατάδυσης. Όπως το ακρωνύμιό της υποδεικνύει, μεταξύ όλων των δραστηριοτήτων που υποστηρίζει είναι και αυτή της αθλητικής αλιείας και ειδικότερα της Υποβρύχιας Αλιείας. Η υποστήριξη αυτών των δραστηριοτήτων γίνεται με τη βοήθεια διοργάνωσης είτε Εθνικών αγώνων είτε με την αποστολή κριτών σε Διεθνείς αγώνες ως μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας (CMAS).
Με αφορμή κάποια σχόλια αυτοδυτών σχετικά με την τελευταία διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Υποβρύχιας Αλιείας, η Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. έρχεται στη δυσάρεστη θέση να «υπερασπίσει» τα αυτονόητα. Καταρχήν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι μία διοργάνωση η οποία λαμβάνει χώρα μία φορά το χρόνο. Τα θηράματα-στόχοι του Πρωταθλήματος πρέπει να καλύπτουν ορισμένες προδιαγραφές μεγέθους, οι οποίες τα καθιστούν «ασυνήθιστα» για τις υπό κανονικές συνθήκες επιδόσεις της ερασιτεχνικής αλιείας. Ελάχιστα από τα αλιεύματα των «καθημερινών» ερασιτεχνών ψαροτουφεκάδων πληρούν τις προδιαγραφές έγκυρων θηραμάτων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Αυτό γίνεται για δύο λόγους: α) για να είναι υψηλός ο βαθμός δυσκολίας και β) για να μην ασκείται περισσότερη πίεση στο περιβάλλον απ’ ότι συνολικά αναμένεται από τη νόμιμη συνήθη ερασιτεχνική δραστηριότητα. Αν υποθέσουμε ότι μία φορά το χρόνο μια ζώνη ακτής «δέχεται οικολογική πίεση» στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ας μας εξηγήσουν οι υπογράφοντες τη σχετική διαμαρτυρία τι ακριβώς συμβαίνει με τους ερασιτέχνες αλιείς και τους ψαροτουφεκάδες 330 ημέρες το χρόνο;
Άλλωστε, πολλοί από τους αυτοδύτες έχουν κατ’ επανάληψη συμμετάσχει σε προγράμματα καθαρισμού βυθού, και έχουν διαπιστώσει την παρουσία πολλών «χαμένων» αλιευτικών εργαλείων, τα οποία δεν ανήκουν μόνο σε επαγγελματίες. Μας λυπεί το γεγονός ότι δεν ακούστηκε ποτέ μία σαφής θέση για το συγκεκριμένο θέμα με το ζήλο που τέθηκε το θέμα της διακοπής ή της μη συμμετοχής της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας. Το να περιορίσει κανείς την ερασιτεχνική αλιεία είναι ίσως μία συζητήσιμη δράση σχετικά με την οικολογική της αποτελεσματικότητα. Αλλά ας ξεκινήσουμε από την εφαρμογή των περιορισμών που ισχύουν με βάση τις υπάρχουσες διατάξεις που αφορούν την ερασιτεχνική αλιεία και ας κατανοήσουμε τη διαφορά μεταξύ αθλητικής και ερασιτεχνικής αλιείας. Πιστεύει κανείς πώς ένα χταπόδι 200 γραμμαρίων θα αποτελούσε σημείο βαθμολόγησης σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψαροτούφεκου; Ή μήπως πιστεύει κανείς πως το παραπάνω παράδειγμα δεν αποτελεί συνήθη πραγματικότητα από «επίδοξους θερινούς και όχι μόνο κυνηγούς»;
Το φαινόμενο της κατάχρησης της ερασιτεχνικής αλιείας δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την αθλητική αλιεία και η Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. θέλει να υπογραμμίσει πως εξ ορισμού και βάσει του Καταστατικού λειτουργίας της συμμετέχει σε δράσεις της αθλητικής αλιείας, η οποία όταν ασκείται με αυστηρούς κανόνες αποτελεί αγαθό για τη νεολαία και την κοινωνία μας. Παράλληλα στηρίζει και προτρέπει οποιαδήποτε οικολογική δράση που θα μπορούσε να αποτελέσει σημείο προστασίας του θαλάσσιου οικοσυστήματος. Πριν προβούμε σε «αφοριστικές κορώνες» θα επιθυμούσαμε την καλόπιστη συλλογική δράση στη διαδικασία διαμόρφωσης ενδεχομένως νέων κανονισμών. Κάτι τέτοιο, πάντως, προϋποθέτει το σεβασμό των θεσμών της αθλητικής αλιείας, των Διεθνών Κανονισμών της CMAS και του Καταστατικού που υπηρετεί η Ε.Ο.Υ.Δ.ΑΤ.Κ.
Η Ομοσπονδία, πάντως, σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των αθλητών υποβρύχιας αλιείας (και βάσει προτάσεων των ίδιων) θέσπισε το έτος 2000 αύξηση του ελάχιστου βάρους του έγκυρου ροφού από 3 σε 4 κιλά, το έτος 2001 αύξηση του ελάχιστου βάρους του έγκυρου ροφού από 4 σε 5 κιλά, το 2006 περιορισμό του ροφού, από απεριόριστο αριθμό, σε 1 ροφό ανά αθλητή ανά ημέρα και όλων των υπόλοιπων ειδών σε 10 αλιεύματα ανά αθλητή ανά ημέρα. Πού ήταν τότε αυτοί που κόπτονται για το περιβάλλον; Ακούστηκε μήπως ένα μπράβο από μεριάς τους; Ή απλά κατηγορούμε για να κατηγορούμε, ότι μέτρα και αν λαμβάνονται;
Τέλος, η Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. θα χαρεί πολύ να δει οικολογικές προτάσεις σχετικά με την ερασιτεχνική αλιεία γενικότερα. Δεχόμενοι ότι ο διάλογος είναι προτιμότερος από τη στείρα κριτική, είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε εποικοδομητικές προτάσεις, από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές προκειμένου να διαμορφωθούν συνολικές προτάσεις στο συγκεκριμένο θέμα. Ανοιχτοί στο διάλογο και σε κάθε καλοπροαίρετη κριτική είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος
« Τελευταία τροποποίηση: 09-Δεκέμβριος-2008, 02:26:49 μμ από ppetross21 » Καταγράφηκε

“Failure is the key to success; each mistake teaches us something.”
http://www.nano-micro.gr/
Scuba Diving Archive
http://www.art-mp.gr/
ΕΑΘ - Ενωση Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης
ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΟΔΥΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Moderator
Hero Χρήστης
*****

Karma: 35
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 570WWW
« Απάντηση #4 στις: 10-Ιούλιος-2009, 11:59:12 πμ »

Διασυλλογική επιστολή προς την ιστοσελίδα www.ribandsea.com
Παράθεση
Αγαπητοί φίλοι,

Διαβάσαμε στην ιστοσελίδα σας, σχετικά με την πρωτοβουλία σας για εκστρατεία απαγόρευσης των αγώνων ψαροτούφεκου.

http://www.ribandsea.com/fishing/132--stop-.html

Επίσης σε κάποιες άλλες συζητήσεις διαβάσαμε απόψεις κάποιων περι "καπελώματος" της αρχικής προσπάθειας που ξεκίνησε από εμάς:

http://www.fouskoto1.gr/fouskotoforu...114#post141114

Θεωρούμε αστείες τις απόψεις περί καπελώματος - σημασία έχει η προσπάθεια και ο στόχος - και θα θέλαμε να σας δηλώσουμε ότι συμφωνούμε με το σύνολο της δημοσιευμένης επιστολής σας προς τους αρμόδιους φορείς και ότι συμπαραστεκόμαστε στην προσπάθειά σας αυτή.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
τα Δ.Σ. των Συλλόγων Αυτοδυτών:

Ενωση Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης (www.thessalonikidiveclub.gr)
Σύλλογος Ερασιτεχνών Αυτοδυτών "Τηθύς" (www.scubadive.gr)
Σύλλογος Καταδύσεων Αναψυχής ( www.recreationaldiveclub.blogspot.com)

Καταγράφηκε

ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΟΔΥΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-Ε.Α.Θ.

ΕΑΘ - Ενωση Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης
ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΟΔΥΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Moderator
Hero Χρήστης
*****

Karma: 35
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 570WWW
« Απάντηση #5 στις: 01-Νοέμβριος-2009, 08:30:31 πμ »

Από το υπευθυνο του Rib and Sea λάβαμε το παρακάτω e-mail:

Παράθεση
Φίλοι μου αυτοδύτες της Θεσσαλονίκης,
 
Οι προσπάθειές μου, μέσω του διαδικτυακού περιοδικού "Rib and Sea", και η συστράτευσή μου με τις δικές σας προσπάθειες για την απαγόρευση του αγωνιστικού ψαροτούφεκου, συνεχίζονται http://www.ribandsea.com/fishing/199-2009-10-30-20-19-02.html
 
Σας ενημερώνω για την μέχρι σήμερα πορεία της υπόθεσης και σας καλώ σε μια κοινή συνάντηση προκειμένου να δούμε, μαζί με όλους τους συλλόγους και φορείς οι οποίοι ζητούν να σταματήσει πλέον το αγωνιστικό ψαροτούφεκο να θεωρείται "άθλημα" και να επιβραβεύεται, πιο δραστικούς τρόπους ενεργειών ώστε να απαντήσουμε στην αδιαφορία των αρμοδίων φορέων και υπουργείων και αυτή η "αθλοθετούμενη" σφαγή να πάρει σύντομα τέλος.
 
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ιωσήφ Παπαδόπουλος
Καταγράφηκε

ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΟΔΥΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-Ε.Α.Θ.

Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  
 
Μεταπήδηση σε:  

Unique Hits: 9330760 Unique Hits: 9330760
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines
SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal
Έγκυρη XHTML 1.0! Έγκυρα CSS!
Δημιουργία σελίδας σε 0.114 δευτερόλεπτα. 21 ερωτήματα.